Teknologi

Teknologi Terkini Berita, Teknologi Baru Berita Utama India, Produk Baru Pelancaran, Alat Dan Alat

Begitu juga, inovasi yang mengancam untuk mengubah identiti budaya yang cenderung untuk menjana sosial kebimbangan yang teruk. Seperti, masyarakat yang menunjukkan penting keadaan ekonomi dan politik adalah mungkin untuk menghadapi meningkatkan teknologi perselisihan. Kelima, pembuat keputusan harus bertanya tentang sumber potensial ekonomi yang lebih baik prestasi.

Penyokong boleh bercakap tentang belajar lengkung dan lain-lain peningkatan yang akan berlaku sekali pengeluaran bermula, tapi efek dari ukuran, bentuk produk dan proses baru berbeza oleh industri dan dari teknologi untuk teknologi. Untuk apa-apa hyped teknologi, satu perlu cuba untuk memahami dampak dari skala, kemungkinan produk baru dan proses reka bentuk, dan potensi mereka memberi kesan pada kos dan prestasi. Pintar digital rangkaian akan termasuk disambungkan manusia, robot, alat-alat, kandungan, dan perkhidmatan didorong oleh digital transformasi.

Ia dirancang untuk digunakan di kilang-kilang, kamera definisi tinggi yang membantu dalam pengurusan lalu lintas dan perlindungan, pintar pemantauan rangkaian, dan pintar runcit. Selama 21 tahun, laporan mengenal pasti melihat Tahunan Teknologi terbaru trend teknologi yang akan mempunyai kesan besar pada syarikat, agensi-agensi pemerintah dan organisasi lain dalam tiga tahun ke depan. Teknologi Visi menjelajah teknologi yang menimbulkan gangguan yang mempengaruhi perniagaan digital dan termasuk contoh, ramalan berani dan kritis keputusan poin untuk pemimpin untuk mempertimbangkan mengenai mereka digital pelaburan. Mencari berdasarkan input dari luar penasihat papan visi teknologi terdiri dari publik dan swasta, akademik, venture capital dan kewirausahaan syarikat. Idea-idea juga ditarik dari hampir 100 Accenture pemimpin perniagaan yang telah pengalaman yang mendalam dengan teknologi digital. Untuk memahami perspektif kedua pemimpin perniagaan dan pengguna, penyelidikan termasuk global selidik lebih dari 6,000 perniagaan dan IA eksekutif, dan kajian global pengguna.

Sempit fokus berita yang melayani khusus teknologi (sebagai contoh, CoinDesk, Teslarati, Dronelife) juga membiak dan berkongsi mereka artikel dan laporan pada LinkedIn, Facebook dan Twitter. Trend ini telah dikuatkan oleh kenaikan online sponsor kandungan dan tempatan iklan, kedua-dua dengan melihat dan merasakan berita ditulis oleh wartawan bebas walaupun mereka tidak. Jumlah yang dibelanjakan ini bentuk baru iklan sekarang melebihi jumlah yang dibelanjakan tradisional web iklan banner.

DCSA misi adalah untuk mewujudkan yang biasa IA standard bagi digital dan operasi dalam usaha untuk membuat penghantaran sektor lebih efisien untuk pelanggan dan perkapalan. Hanya bulan selepas pelancaran, organisasi yang dikeluarkan pertama industri carta, yang butir-butir industri baru standard bagi data proses yang digunakan dalam bekas perkapalan. Sebagai sesuatu yang baru, dan menerima adalah terbuka ledger transaksi diedarkan antara komputer dalam rangkaian tertentu.

Ini berita online cerita sering boleh menyimpan teknologi hype pergi setelah media cetak telah kehilangan minat, seperti yang didokumentasikan dengan hype sekitar nanoteknologi. Ketika orang-orang yang mengambil berat tentang perubahan iklim bunyi kereta elektrik, politik konservatif dan sektor teknologi hype perjalanan perkongsian dan tanpa pemandu kenderaan. Mereka berpendapat bahwa perjalanan perkongsian perkhidmatan dan tanpa pemandu kenderaan akan menghapuskan kenderaan peribadi dalam beberapa tahun, dengan beberapa konservatif menegaskan bahwa mereka akan membuat pengangkutan awam yang tidak perlu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button