Teknologi

Teknologi Dan Sains Berita

Kedua dalam senarai Keluar, terima kasih untuk tapak lebih dari 50,000 aktif penyumbang. Jika anda ingin mendapatkan sudu pada teknologi baru, dan kemudian Keluar adalah sumber berita untuk anda. Ini penerbitan menonjolkan hal-inovasi teknologi, yang meliputi pengambilalihan utama, sumber dana dan pelancaran produk. Anda boleh lihat berita berdasarkan jenama, seperti Google atau Apple, atau Twitter. Anda juga boleh meneliti berita dan ulasan dengan menyesuaikan dalam kategori yang berbeza saluran seperti Perusahaan, Pemula atau Bergerak.

Dengan TechTarget pembelian niat wawasan penyelesaian berkuasa, dapat anda mengidentifikasi, melibatkan diri dan pengaruh pembeli aktif dalam teknologi anda pasaran. Seperti yang nombor satu sumber dalam perusahaan teknologi kandungan, ia boleh kenal pasti tinggi-kualiti syarikat dan prospek yang aktif mencari penyelesaian di pasaran anda lebih awal daripada anda. Dengan mengetahui benar membeli niat pelanggan, anda boleh berkesan mengutamakan komunikasi. TechRadaris adalah salah satu yang besar teknologi berita untuk bangun untuk mempercepat dengan teknologi dan ulasan berita, seluruh komputer, rumah sistem hiburan, alat, dan banyak lagi. Mereka menguji dan kajian produk teknikal dan perkhidmatan, dua sebagai salah satu teknologi berita, dan menasihati membeli-belah dengan harga perbandingan.

Ini laman web meliputi teknologi, elektronik pengguna, orang-teknologi, rumah pintar, cloud, alat, software, perkakasan, orangtua “hacks”, dan tips lain dan helah. ExtremeTech menyediakan berita dan analisis Sains dan teknologi trend, software, perkakasan, dan alat-alat. Mereka adalah berkembang komunitas pakar yang cuba untuk mencari jawaban untuk semua pertanyaan tentang teknologi yang orang tertanya-tanya.

Keputusan yang sama tahan untuk tempat di timur Jerman, dan sedikit untuk bidang yang dengan rendah pengangguran. Inovasi sentimen dan berita teknologi baru yang negatif dikaitkan dengan kadar pengangguran, dan cenderung untuk menjadi lebih rendah dalam wilayah khabar daripada di negara surat khabar. Secara keseluruhan, keputusan kami cadangkan yang kuat hubungan antara daerah sosial ekonomi syarat-syarat dan bagaimana khabar beredar di tempat-tempat ini merujuk kepada inovasi dan teknologi baru. Untuk mendorong pertumbuhan, dan pemasaran produk pemimpin dalam teknologi tinggi dan organisasi telecom pembekal perlu membuat keputusan penting tentang keutamaan. Anda dan pasukan anda dapatkan sokongan untuk meningkatkan dan mempercepatkan keputusan ini seluruh perniagaan anda dengan tindakan wawasan dari analis yang menasihati pelanggan anda dan studi anda pasar dan pesaing setiap hari.

Anda juga akan belajar tentang industri teknologi berita, analisis dan pelancaran produk dari itu. Wccftech memberikan anda maklumat di telefon bimbit teknologi, dan industri permainan. Ia juga berfungsi sebagai salah satu berita teknologi, panduan, ulasan dan banyak lagi. Mereka juga menjalankan analisis yang mendalam untuk memanfaatkan industri mereka pengetahuan untuk laporan eksklusif.

Juga, ia menerima kira-kira dua puluh juta lawatan unik dan telah lebih dari enam juta pengikut media sosial. Andrew Chen adalah seorang penulis dan usahawan yang memberi tumpuan kepada produk bergerak, metrik dan pertumbuhan pengguna. Nasihat dan melabur dalam teknologi permulaan termasuk dalam awan yang Produk Memburu dan AngelList. Oh, dan blog-nya adalah selalu membaca oleh orang-orang seperti pelabur Marc Andreessen dan PayPal co-pendiri, Max Levchin. Antara 2011 dan 2018, struktur dijual, dipasang dan menyediakan perkhidmatan untuk perisian komputer yang telah kemudian hak cipta dan dijual oleh syarikat-syarikat perisian (“korban syarikat-syarikat perisian”), termasuk Tambah, global awan syarikat perisian. Ada yang direka program komputer ini supaya ia tidak boleh diaktifkan sehingga pengguna membayar syarikat untuk “lesen” untuk menggunakan program ini.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button