Teknologi

Teknologi Baru Memisahkan Cecair Aspal, Serat Dan Agregat Dari Bumbung Kepingan

Sebaliknya, pekerjaan yang dilengkapi dengan teknologi memerlukan lebih banyak kemahiran, termasuk menyelesaikan masalah dan keterampilan sosial. Mereka cenderung untuk mengambil kesempatan yang lebih besar buktinya jadi, bahawa pekerja belajar, kemudian berkembang, ujian dan melaksanakan idea dan penyelesaian . Selaras dengan idea-idea ini, pelaburan di ICT dan R & D adalah positif dikaitkan dengan lebih diperkaya pekerjaan reka bentuk, besar-besaran perubahan organisasi, penambahbaikan dan persaingan. Teknologi fundamental untuk masa depan industri pengangkutan udara, dan sebagai bukti ini, ini minggu melihat Delta Air Lines menjadi yang pertama penerbangan untuk mengumumkan tahunan adil untuk pencipta dan teknologi canggih. Delta CEO Ed Kubu diletakkan yang menarik visi untuk masa depan perjalanan pada ucapan dasar termasuk transformasi Terbang Delta aplikasi, realiti selari memaparkan, menarik pilihan hiburan, badan penuh boleh pakai exoskeletons, dan AI pembelajaran mesin operasi platform.

Sebaliknya, data ini boleh digunakan untuk memperbaiki kempen pemasaran dan pengalaman pengguna. Berdasarkan hampir 600 tahun dari teknologi sejarah, inovasi dan musuh mengenal pasti ketegangan antara perlu untuk inovasi dan tekanan untuk mengekalkan kesinambungan, perintah sosial dan kestabilan sebagai salah satu hari terbesar di dasar cabaran. Ia menunjukkan sejauh mana teknologi moden kontroversi telah berkembang dari kecurigaan dari publik dan swasta. Buku menggunakan ini pelajaran dari sejarah untuk mengontekstualisasikan contemporary perbincangan sekitar teknologi seperti kecerdasan buatan, talian belajar, percetakan 3D, gene editing, robotik, pesawat, dan energi terbarukan.

Semua utama perjalanan perkongsian syarikat, termasuk orang-orang di China, Singapura dan India, kehilangan wang, dengan total kerugian yang melebihi دولار 7 bilion pada tahun 2018 sendirian. Kebanyakan permulaan menyertai bersama basikal dan skuter, perkongsian pejabat, makanan penghantaran, peer-to-peer pinjaman, insurans, kesihatan, analisis, dan lain-lain pengguna perkhidmatan juga kehilangan sejumlah besar uang, tidak hanya di Amerika Syarikat tetapi di China dan India. Ini kerugian besar berlaku walaupun syarikat tetap swasta syarikat dua kali ganda mereka semasa dot-com gelembung.

Semua di sekitar kita, kita sedang menyaksikan pesat otomatisasi dan digital, diaktifkan oleh mesin canggih yang dikuasai oleh kecerdasan buatan. Sebagai contoh, integrasi Chatbots dalam proses perniagaan dan melaksanakan tugas-tugas berdasarkan data dan belajar, membolehkan manusia untuk memberi tumpuan kepada kerja-kerja yang menciptakan nilai. Dengan peningkatan akses ke teknologi membolehkan melalui awan, pintar otomatisasi dan kecerdasan buatan bergerak dari pilot peringkat ke besar-besaran penempatan. Ini dapat dilihat dalam matang perbualan pada etika, peraturan, pengawasan dan lain-lain berkaitan isu-isu. Ia adalah penting untuk mempertimbangkan di mana inovasi ini kemudian melalui mengenal pasti trend …

Masa seolah-olah pada sasaran, di mana saya mulai revolusioner teknik kecerdasan buatan dan mesin belajar kemajuan dalam pelbagai lapangan dan profesi. Dalam bidang perubatan, untuk contoh, sistem diharapkan untuk segera bekerja berkesan dengan doktor untuk menyediakan yang lebih baik menjaga kesihatan. Dalam perniagaan , tech gergasi seperti Google, Facebook dan Amazon telah menggunakan teknologi pintar selama bertahun-tahun, tapi penggunaan kecerdasan buatan merebak dengan cepat, dengan global korporat menghabiskan pada perangkat dan platform dijangka mencapai 1 110 miliar oleh 2024. Pergerakan yang meluas pakai elektrik pergerakan adalah ditetapkan untuk memainkan peran kunci dalam global decarbonisation dan industri dengan potensi yang besar. Kejuruteraan industri dari PAGI hingga en, digital dan analisis ramalan, kejuruteraan industri, itu berkembang pesat. Laporan sama ada anda sedang mencari untuk mempromosikan, melabur, atau mencari mitra dalam laporan industri, kami platform dapat menyediakan anda dengan pilihan pada terbang.

Satu lagi yang besar contoh sebuah syarikat memberi kesan industri adalah Flexport, awan perangkat yang direka khas untuk penghantaran, dan analisis data platform. Dengan pembangunan perkembangan teknologi banyak untuk datang, ia adalah jelas bahwa ini adalah salah satu trend logistik teknologi yang perlu dipantau di 2021. Di barang sektor, ia boleh digunakan kembar data digital koleksi produk, pembungkusan dan menggunakan informasi itu untuk mengenal pasti bakal kelemahan dan kerap komunikasi untuk memperbaiki masa depan operasi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button