Teknologi

Teknologi Artikel Dan Teknologi Berita

Global kuantum komputer hasil pasaran dijangka melebihi دولار 2,5 miliar oleh 2029. Untuk membuat tanda pada popular ini teknologi baru, anda harus memiliki pengalaman dalam mekanik kuantum, linear aljabar, kemungkinan, teori maklumat dan mesin belajar. Kelajuan yang mesin belajar dan meningkatkan, yang digital evolusi manusia pekerja akan mesti dalam aliran teknologi terkini pada tahun 2020. Microsoft juga telah melakukan pekerjaan yang baik, didukung oleh permintaan untuk kerjasama perisian, perkakasan, permainan dan awan perkhidmatan di mana orang-orang yang menghabiskan lebih banyak waktu di rumah.

Kesihatan, farmaseutikal, bioteknologi dan alat medis yang syarikat boleh dipengaruhi oleh kerajaan peraturan-peraturan, tamat paten, produk cepat usang, dan sengit persaingan dalam industri. 2010-an adalah satu dekade luar biasa inovasi, sebahagian besarnya terkemuka untuk peralihan untuk bergerak dan kebangkitan data, mempercepat pertumbuhan kecerdasan buatan, e-dagang, media sosial dan bioteknologi. Dalam 2020-an, tambahan asas perubahan yang akan berlaku sebagai data balik singkat dan kecerdasan buatan algoritma yang lebih baik.

Tetapi ia pergi lebih jauh lagi, menambah ruang pemetaan yang membolehkan komputer” koordinator ” trek dan kontrol pergerakan dan interaksi objek sebagai salah satu bergerak melalui dunia digital atau fizikal. Teknologi ini akan membawa perkembangan baru pada bagaimana orang-orang dan mesin berinteraksi, dalam industri, kesihatan, transportasi dan di rumah. Menurut Idc setengah tahun di seluruh Dunia Digital Transformasi Menghabiskan Panduan, Global tahunan menghabiskan pada teknologi dan perkhidmatan adalah kira-kira untuk mencapai دولار 2,3 triliun seperti yang diharapkan. Perbelanjaan di transformasi digital di lima tahun KEWANGAN dari 17.1%.

Dia mempelajari bidang robotika dan membangun robot dalam usaha untuk membuat hidup lebih mudah. Disiplin lapangan, robotik termasuk ilmu komputer dan elektrik dan mekanikal kejuruteraan. Robot menggunakan kecerdasan buatan, mesin belajar dan lain-lain komputer sains teknik. Ia adalah pemimpin dalam komputer kuantum , dengan rekod yang terbukti dari inovasi dan penerbitan. IonQ adalah generasi kuantum komputer adalah yang paling kuat kuantum komputer di dunia, dan IonQ telah dikenal pasti apa yang ia percaya adalah cara terbaik ke hadapan.

Idenya adalah untuk memberi maklumat pada tanaman corak, tanah kesehatan, asuransi, kredit dan iklim trend ke dalam pangkalan data untuk analisis melalui kecerdasan buatan dan analisis data. Itu keputusan yang akan mendapat manfaat pembangunan khusus ladang-untuk-garpu perkhidmatan untuk sektor pertanian yang besar tech syarikat-syarikat boleh menjual kepada kerajaan dan petani secara langsung. Ernst & Muda menjangka India pertanian sektor teknologi untuk menjana tentang دولار 24 bilion pada tahun 2025. Sektor teknologi adalah luas, yang menampilkan alat pembuat perangkat pembangun, wireless dan siaran penyedia layanan, semikonduktor syarikat dan penyedia cloud, untuk beberapa nama. Mana-mana syarikat yang menjual produk atau layanan penuh dengan teknologi yang paling mungkin adalah milik sektor teknologi.

Aku benar-benar berpikir bahwa mereka melengkapi dan mengintegrasikan dengan baik satu sama lain, pasti. Ketika awan dan kecerdasan buatan terus menguasai industri teknologi, tepi komputer juga membuat berita utama. Paul Silvergate, wakil presiden dan kepala sektor teknologi AMERIKA, saham pandangan di atas kelebihan data memproses dalam dan bagaimana perkongsian akan memainkan peran kunci dalam mempercepat pertumbuhan di industri teknologi di 2021. Kuantum komputer sekarang, beberapa kali lebih cepat daripada orang biasa komputer dan besar jenama seperti Splunk, Honeywell, Microsoft, PERSAMAAN, dan banyak orang lain sekarang terlibat dalam membuat inovasi dalam komputer kuantum.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button