Teknologi

Teknikal Terkini Produk Yang Sah, Berita, Tips Dan Tawaran

Dalam dua tahun, peralatan data sains akan membolehkan para ilmuwan untuk kekerasan analisis yang lebih maju. Amazon mengumumkan masuk ke arena tahun lalu, dan pada bulan ogos, melancarkan pertama kuantum komputer perkhidmatan, dipanggil Braket, yang membantu pelanggan awan bereksperimen dengan kuantum algoritma berjalan di KEBAHAGIAAN. Sekali mereka sendiri algoritma, pelanggan bisa memilih untuk berjalan di sistem memproses kuantum yang dicipta oleh syarikat-syarikat lain, termasuk D-Gelombang Sistem Inc., IonQ Inc., Rigetti Komputer. Pada masa itu, Amazon menyedari minat dalam pembangunan perkakasan, tetapi berhenti mengumumkan rancangan untuk membina komputer sendiri.

Teknologi ini bertujuan untuk menjalankan sedikit proses dalam awan dan menukar proses ini untuk tapak seperti pengguna sistem atau Tepi Pelayan. Merapatkan ini jurang antara data dan akaun mengurangkan komunikasi jarak jauh antara pelayan dan pelanggan, yang seterusnya meningkatkan kelajuan proses. Ini adalah mengapa tepi komputer digunakan untuk mengendalikan masa-data sensitif disimpan di lokasi yang jauh yang telah terhad sambungan ke lokasi pusat. Kelly berjaya pelanggan sokongan dan mewujudkan kandungan untuk Skillcrush, yang digital latihan kemahiran dan mengajar platform dengan mesra pengajar, aktif pelajar masyarakat, dan laser berfokus untuk membantu anda mencapai tujuan kerjaya awak dengan teknologi.

Itu kemajuan boleh teknologi baru untuk berkembang, termasuk autonomous kenderaan, kecerdasan buatan perbualan, Internet perkara yang besar, dan bertambah dan realiti maya. Dengan pengenalan teknologi baru ke pasaran ini, mereka akan memberi kesan yang mendalam pada hidup kita, tempat kerja dan juga pelaburan sementara membentuk ekonomi. Disediakan 3G era baru komunikasi, pesan teks dan sambungan internet untuk bergerak peranti. 4g ditawarkan 10x lebih cepat daripada 3G, meningkatkan kelajuan muat turun 1.5 Mbit / s untuk 15 Mbit / s. 1 untuk perspektif, ini dikurangkan loading masa 800MB filem dari 5 jam hingga 43 detik.

Jualan PC kekal sangat kuat pada awal 2021, membantu Microsoft pada beberapa bidang. Microsoft hasil melompat 19 % dalam suku terakhir, dan bersih pendapatan meningkat 44%. Syarikat telekomunikasi yang menawarkan wireless perkhidmatan adalah bagian dari sektor teknologi. Serta video streaming syarikat-syarikat yang menyediakan mudah untuk tinggi kualiti kandungan, serta awan pembekal yang berjalan ini streaming perkhidmatan. PDA, kakek moden telefon bimbit, telah disediakan terbatas akses ke banyak moden keupayaan kita harapkan, termasuk akses internet, perkataan memproses, sentuh fungsi dan banyak lagi. Mereka dengan cepat menjadi usang apabila pintar mulai untuk mendapatkan bantuan, tapi sebelum masa itu, mereka firma kegemaran dengan usahawan di seluruh dunia.

Saya pikir pengguna peranti akan kekal dibuang, tapi kita akan lihat peningkatan dalam orang-orang di seberang bidang-bidang yang perlu menggunakan dan manfaat dari awam kuasa komputer. Lebih industri adalah permulaan untuk menyedari kepentingan pemodelan statistik dan interpretasi data, makna keupayaan untuk membangunkan terperinci analisis pada tujuan umum peranti komputer. Sekarang ia hanya data ilmuwan dan insinyur melakukan kerja, tetapi anda tidak akan terkejut jika ini tumbuh untuk termasuk pelabur, akauntan, fakta, perancang bandar, dan lain-lain., di dekad akan datang. Saya meramalkan bahawa kita akan melihat lebih kecil perniagaan dengan unik kelompok menawarkan untuk bersaing dengan KEBAHAGIAAN dan meningkatkan harga, terutama dengan pertumbuhan lebih murah peranti oleh tahun. Anda tidak boleh mendapatkan keselamatan, pemantauan dan pusat kawalan “pribadi”alat-alat.

Juga, ia menerima kira-kira dua puluh juta lawatan unik dan telah lebih dari enam juta pengikut media sosial. Ruang komputer adalah langkah seterusnya dalam menggabungkan fizikal dan dunia digital kami sudah melihat dengan realitas virtual dan realiti aplikasi. Seperti yang profesional dan AR, ia digitises objek yang berkomunikasi melalui awan, membolehkan sensor dan motor untuk berinteraksi dengan satu sama lain dan mewujudkan digital perwakilan dari dunia nyata.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button