Teknologi

Sains Dan Teknologi

Sejak semua orang di bersama menerima mempunyai akses untuk transaksi yang sama buku, tidak lengkap transparansi, yang membuatnya mustahil untuk pengguna untuk hack atau menipu sistem, itu menghapuskan perlu untuk pihak ketiga penyertaan. Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, industri logistik telah dimulai untuk mengintegrasikan AI penyelesaian termasuk Pengangkutan Pintar, jalan perancangan dan permintaan perancangan ke dalam operasi — tapi ini hanya awal. Dari last mile penghantaran robot dan mapan penyelesaian, untuk automatik gudang pemilihan sistem dan ramalan pengoptimuman program AI sudah membuat perbedaan besar dalam logistik. Perkapalan, pembawa, pembekal dan pengguna semua bisa mengharapkan untuk mendapat faedah dari ini sedang berlangsung logistik trend teknologi di 2021. Walaupun banyak syarikat telah memulai perjalanan digital transformasi, 2021 akan melihat peningkatan dalam penerimaan.

Teknologi cari, memantau dan bekerja pada paling relevan teknologi baru muncul dan kemajuan untuk perniagaan anda. Kumpulan menentukan kumpulan peta untuk pasaran yang berbeza, sektor, syarikat atau teknologi dan mengurangkan paling berkesan bagian dari inovasi eksplorasi proses. Radar sediakan pemberitahuan dan anda akan menerima ping bila-bila masa teknologi baru, permulaan atau mengubah dunia kejayaan muncul di radar. Cari memasukkan beberapa baris apa yang anda cari, dalam bahasa manusia teks, dan memberikan kita beberapa konteks dalam istilah industri menarik. Syarikat strategi membangun korporat strategi untuk jangka panjang prestasi dan menghasilkan konkrit rancangan untuk masa depan pelaburan, M & Satu atau perkongsian.

Dengan itu dalam pikiran, semasa REALITI dengar di pasaran kekurangan kemampuan untuk membenarkan pengguna untuk melibatkan diri sepenuhnya dalam pengalaman. Ingat menonton film tentang realitas virtual dan berpikir bagaimana rasanya jika ia benar-benar seperti ini di kehidupan nyata? Walaupun REALITI telah ada sejak tahun 1950-an, sampai baru-baru ini teknologi yang tidak dapat memberikan pengalaman digital mendalam penuh pengguna telah rindu. Ini adalah kira-kira untuk menukar dengan peningkatan baru-baru ini untuk kedua-dua perkakasan dan pengaturcaraan, dan kesan merasakan dalam hampir setiap industri dari runcit untuk pendidikan. Di mana 3G dan 4G teknologi yang telah memungkinkan kita untuk layari internet, gunakan data-berdasarkan perkhidmatan, meningkatkan aliran bandwidth di Spotify atau YouTube dan banyak lagi, 5 perkhidmatan diharapkan untuk mengubah hidup kita. Dengan membolehkan perkhidmatan berdasarkan pada teknologi canggih seperti AR dan MENGEJAR, bersama-sama dengan awan-berdasarkan perkhidmatan permainan seperti Google Stadium, Snapdragon Wap Sekarang dan banyak lagi.

Ia adalah diharapkan untuk digunakan di kilang-kilang, kamera HD yang membantu meningkatkan keselamatan dan lalu lintas pengurusan, dan pemantauan rangkaian pintar runcit dan Pintar juga. Ini termasuk menggunakan lebih kecil, lebih baru, lebih cepat komputer untuk melakukan kerja-kerja kami dan menggunakan lebih disasarkan aplikasi perisian yang bantu kami melakukan pekerjaan yang lebih baik. Beberapa produk juga memohon untuk media sosial di tempat kerja untuk mempromosikan kerjasama seluruh jabatan yang berbeza dan divisi. Kami juga menjalankan analisis data pada kami bekerja untuk membuat yakin kita sedang seefisien mungkin. Kemajuan teknologi dalam sumber manusia telah memberi kesan perniagaan kecil di jalan besar, sebagai pemilik perniagaan kecil telah dilaburkan di awan-berdasarkan alat-alat yang memberikan data masa sebenar untuk membuat keputusan. HR teknologi juga memudahkan pencarian calon, pekerja baru di papan, interaksi dengan pekerja, penciptaan Kesihatan dan kesejahteraan program, serta penyediaan latihan yang sedang berlangsung.

Menurut Forbes, milenium lagi yang membawa trend, bergantung pada mesin alat untuk perakaunan, komunikasi dan pengurusan. Digital transformasi akan berarti peningkatan dalam alat layan diri seperti persediaan automatik kerja. Ini juga berarti bahwa HR jabatan yang akan mendapat manfaat dari data untuk memperbaiki budaya syarikat dan kedaulatan.

Sebagai contoh, kesihatan melabur dalam teknologi yang akan membenarkan jururawat, pembantu kesehatan rumah dan lain-lain tengah-pekerja mahir untuk membuat tertentu diagnosis dan memberikan terhad rawatan untuk pesakit. Ada perkembangan yang mungkin membawa pelajar, pekerja, dan perniagaan untuk mengubah jenis kemahiran yang mereka melabur dalam. Benarkan perdagangan antarabangsa bergerak beberapa jenis tugas untuk luar yang lebih daripada yang lain, yang mempengaruhi relatif permintaan untuk jenis kemahiran . Perdagangan juga mempengaruhi pekerjaan bentuk , seperti yang ICT menghapuskan halangan geografi untuk kerjasama atau luar pesisir pantai. Interaksi ini tidak sepenuhnya mengerti namun, ia adalah mungkin untuk perubahan dalam masa depan. Bahkan jika salah satu yang tahu sejauh mana perubahan masa depan, penyelidikan ke dalam peralatan mungkin tugas adalah spekulasi dan pada tahap awal.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button