Teknologi

5 Langkah-langkah Untuk Berjaya Melaksanakan Teknologi Baru Di Tempat Kerja

R&D meningkatkan kemampuan anda untuk membangunkan yang kukuh R & D strategi dengan pandangan pada teknologi baru muncul, trend, syarikat atau pesaing. Inovasi, cari baru inovasi dan trend baru muncul, syarikat atau pesaing, jadi kau bisa mengedit sumber untuk mengubah idea ke dalam tindakan. Vc cari peluang baru atau awasi pesaing anda, kumpulan dan industri dalam pelaburan semasa anda. M&Yang Ada adalah potensi yang besar pada M & untuk mempercepat pertumbuhan dan mendapatkan jumlah atau menyokong kelemahan. Pembelian jika membeli adalah tujuan anda , platform kami adalah alat yang membolehkan kau untuk mengesan dan memantau pasaran trend, teknologi baru atau kelakuan pesaing. Teknologi maklumat / Digital mengenal pasti sektor dan wilayah, pesaing menawarkan dekat-segera pada maklumat teknologi digital dan inovasi yang akan memenuhi keperluan anda.

Dan teknologi yang membimbing kita melalui tahun 2020 dan 2021 dan akan terus untuk membuka jalan bagi kami dalam tahun-tahun akan datang. Melalui kepakaran kami dalam pembangunan perisian, kita pasti tujuh trend penting teknologi yang akan mengubah masa depan industri runcit selama bertahun-tahun untuk datang. Syarikat data yang disimpan apa pun yang mereka inginkan dan di mana-mana mereka mahukan, menyebabkan berpecah-belah ekosistem, mewujudkan kelemahan besar, dan membuat ia sukar untuk mendigitalkan proses. Menunjukkan salah satu yang terbesar teknologi trend logistik 2021, yang kita telah dikenal pasti, itu data dalam silo tidak akan menjadi satu pilihan bagi syarikat yang ingin bersaing dengan perubahan kali. Sebagai contoh, data baru standard akhirnya menjadi dicipta dalam bekas perkapalan, terima kasih untuk kedatangan digital bekas persatuan penghantaran di 2019.

Media telah dikuatkan pesan ini bahkan sebagai bukti muncul tinggi produktivitas atau pengangguran. Peratusan start-up di Amerika Syarikat yang menguntungkan di masa awal awam menawarkan telah jatuh ke tahap yang tidak terlihat sejak dot-com pasar saham gelembung di tahun 1990-an. Uber Google + dan WeWork telah dilakukan lebih tinggi tahunan dan terkumpul kerugian daripada mana-mana permulaan lain dalam sejarah.

Gudang dan kemudahan yang boleh juga menggunakan teknologi untuk membuat 3d tepat model mereka pusat dan bereksperimen dengan perancangan perubahan atau memperkenalkan peralatan baru untuk melihat kesannya, bebas-resiko. Selain itu, pusat logistik dapat membuat digital kembar dan menggunakannya untuk ujian skenario yang berbeda dan meningkatkan efisiensi. Di samping itu, penghantaran rangkaian boleh menggunakan teknologi untuk memberi maklumat masa sebenar yang akan meningkatkan penghantaran kali dan selanjutnya membantu autonomous kenderaan di jejak mereka. Ia akan menarik untuk mengetahui apa yang berpengaruh lain logistik menggunakan kes membangun sepanjang tahun depan. Sains Data menyediakan platform untuk mengatur bekerja, dengan mudah mengakses data sumber, komputer, dan melakukan akhir-akhir model pembangunan kerja.

Ini hanya salah satu dari banyak tempat di mana perkembangan eksponensial pada teknologi menunjukkan harapan dan ketakutan, yang membawa kepada awam kontroversi. Buku ini menunjukkan bahwa banyak perbincangan tentang teknologi baru dibingkai dalam konteks risiko yang mengancam etika nilai-nilai, manusia kesihatan dan keselamatan persekitaran. Tapi dia berpendapat yang di belakang ini kebimbangan yang sah sering berbohong lebih dalam, tetapi tidak dikenali, sosial dan ekonomi pertimbangan. Teknologi ketegangan sering buruk dengan persepsi yang manfaat teknologi baru ini hanya akan mendapat manfaat kecil lapisan masyarakat sementara risiko yang akan diedarkan lebih banyak.

Pemisahan ini proses yang cenderung untuk menjadi lebih sukar untuk syarikat-syarikat besar yang mempunyai tahun yang panjang trek. Utilitas sektor merujuk kepada kategori syarikat-syarikat yang menyediakan kebutuhan dasar seperti air, gas atau elektrik. Tak menggunakan teknologi baru yang selalu tinggi-kemahiran pekerjaan, dan tidak boleh berada di masa depan. Pasaran buruh kesan teknologi baru bergantung pada kompleks interaksi antara kemahiran permintaan dan penawaran, bagaimana teknologi dikerahkan, dan juga di perdagangan. Sebagai tengah-mahir pekerja telah menjadi agak murah, syarikat-syarikat tidak sabar-sabar untuk mencari cara di mana teknologi boleh melengkapi kerja mereka.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button